Zelfbeeld

adult book boring face
Foto door Pixabay op Pexels.com

 

Vandaag was mijn zoon teleurgesteld. Hij ontving een onvoldoende voor een herkansing. Het voelde goed, zei hij na afloop van de herkansing. Maar helaas… Niet gered. Geen sterk zelfbeeld. Daar maak ik me wel zorgen om. Hij ziet zijn eigen werk en niveau nog niet goed. Niet kritisch.

En dan ik… vandaag had ik tentamen. Theorie voor de opleiding bewegingsonderwijs.

Het voelde echt goed. Ik dacht dat dit een dikke vette voldoende werd. Maar helaas…. wel gered, maar met een 6,7. Zwaar teleurgesteld. Een paar tranen rolden over mijn wangen. Ik zei nog tegen andere deelnemers: ‘appeltje eitje’, toen ik klaar was. Anderen die zeiden dat ze heel erg dichtklapten en bang waren voor een onvoldoende, hadden een hogere score. Ik zag mijn eigen werk en niveau niet goed. Ik ben echt teleurgesteld.

Mijn zoon lijkt op mij…. Daar is niks mis mee… maar had hij dit stukje nou niet van mijn man kunnen erven??

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s